HelbredHestesportNyhederSport

Hingstekåring fortsætter uden ændringer

I disse dage afvikles Dansk Varmblods Hingstekåring i Messecenter Herning, og det vil fortsætte uden ændringer, selvom Sundhedsstyrelsen tidligere har opfordret til, at alle arrangementer med mere end 1.000 deltagere aflyses.

Udmeldingen fra Dansk Varmblod sætter fokus på, at det er en opfordring og ikke et påbud.

Du kan læse begrundelsen her:

INFORMATION FRA DANSK VARMBLOD OM COVID-19

Dansk Varmblods hingstekåring har været i gang siden i tirsdags.

I forbindelse med regeringens anbefaling i forhold til arrangementer, der samler over 1000 mennesker, hæfter vi os ved, at der ikke er kommet et påbud fra myndighederne, men alene en anbefaling. Hvis regeringen havde den holdning, at det ville være uansvarligt at gennemføre arrangementet, ville vi have fået et pålæg, og det har vi ikke.

Ryttere, udstillere, et større antal tilskuere, officials og de mange frivillige hjælpere, der står bag arrangementet, har været i MCH Messecenter Herning siden tirsdag. Vores gæster befinder sig allerede nu i messecenterets haller, og følger dagens konkurrencer.
Derfor er der fortsat ingen ændringer til arrangementets afvikling.

Jan Pedersen
Formand Dansk Varmblod

Casper Cassøe
Direktør i Dansk Varmblod

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close