LivsstilNyheder

Brug tiden hjemme til at blive klogere

Podcasts er Corona-tidens svar på fornuftig tidsfordriv

Don’t panic. Hear podcast.


Der er ingen grund til at kede sig eller føle, at man spilder sin tid derhjemme, når man kan blive underholdt og belært af lyd i ørene. Du kan endda vaske dit gulv, mens du hører om, hvorfor vi mennesker er utro (I Seng Med Nova).

Podcasts kan være din læremester og oplysning i alt fra styrketræning, parforhold, politik og til simpelt, godt hverdagsrelaterede underholdning, ja også til de mere uhyggelige fortællinger

Her er en masse podcasts vi kan anbefale. Flere af de nævnte podcats kan gå under samtlige kategorier.

Spændende fortællinger fra den virkelige verden:

Dronekrigeren – Historien om Danmarks farligste terrorist, Basil Hassan og det formodede terrornetværk, som selv samme mand menes at stå bag. En spændende fortælling, der sjældent bliver ved ét afsnit af gangen.

Kvinden med den tunge kuffert – En norsk kvinde, der hver nat søger ly på danske klostrer og religiøse menigheder. Hun formår med løgn og drama ikke at betale for sine overnatninger, hver gang. Krister Moltzen forsøger at gå i hendes fodspor, for at finde hende, og stoppe hende i hendes færden.

Mørkeland – True crime-podcast om uopklarede mord.

Mental træning:

Træningstimen – Lyt dig til at blive bedre til styrketræning, og få mere viden om kost og sundhed – få aflivet nogle myter og alt det ind imellem.

I seng med Nova – Dating, fuckboys, jagten på evig kærlighed, sex, utroskab, singlelivet og meget mere.

Hjernekassen P1, DR  – Peter Lund Madsen vender alverdens emner med en ny ekspert i studiet, hver uge. Spændende og lærerigt.

Meningsfuldt underholdning:

Hva så!? – Christian Fuhlendorff – Fuhlendorff går tur med et nyt menneske i hver podcast. Mennesker, som han personligt beundrer og her får vi muligheden for at lære de mennesker, at kende.

Mads og Monopolet – Danmarks dilemmaer diskuteret i et monopol udvalgt af vært Mads Christensen.

Forsiden af medaljen – Jacob Weil og Andreas Kousholt ser på nogle af de mange positive, ting der sker i vores verden.

Til pigerne og dem, der gerne vil lytte med:

Kloge koner – Angst, stress, at turde kærligheden, stoffer, sorg, jaloux på porno, Ole Henriksens, og meget meget mere bliver vendt og drejet i selskab med en masse kloge koner.

Hvorfor har jeg ikke en kæreste? – Følg singlekvinderne Stine og Rikke, der undersøger, hvorfor de ikke har en kæreste – deres refleksioner og samtaler med hinanden, dem selv og professionelle er bestemt lærerigt.

Love Life with Matthew Hussey – Dating-eksperten Matthew hjælper kvinder til at forstå mænd bedre, og han giver de helt rette tips, til enhver dating situation.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close