NyhederPolitik

Holstebro-borgmester i hjemmekarantæne

Borgmesteren i Holstebro, H.C. Østerby, er blevet syg. Et af symptomerne er en tør hoste, hvilket kan tyde på Coronavirussen COVID-19, og derfor har lægen valgt at sende ham hjem… i karantæne, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Østerby har været sløj i nogle dage i sidste uge, og i weekenden har det taget til, så borgmesteren nu altså hoster meget. Han er ikke blevet testet, og det ser heller ikke ud til, at han bliver det.

Dermed holder hen sig til den lægeordinerede hjemmekarantæne, der nu er blevet pålagt ham.

“Jeg har været i kontakt med min læge, der siger, at det sagtens kan være symptomer på Covid-19 i en eller anden grad. Jeg skal derfor blive hjemme. Jeg må ikke gå ud. Det ville også være fjollet, hvis jeg begyndte at smitte kommunaldirektør Lars Møller,” udtaler H.C. Østerby til Dagbladet ind og ud af hosteanfald.

Borgmesteren regner med at blive ved med at arbejde hjemmefra, og ligesom så mange andre steder i landet, kræver det lidt kreativitet for at få det til at spille.

Fx. bliver byrådsmødet afholdt på video, som Østerby satser på at klare sig igennem med hjælp fra nogle stærke halspastiller.

Min By News ønsker borgmesteren god bedring.

Relaterede artikler

Back to top button
x