Kultur/EventNyheder

Mette Frederiksen: Vi skal huske kulturen

Statsminister Mette Frederiksen fik lidt over et halvt år som Danmarks yngste statsminister, før coronakrisen meldte sin ankomst og kastede hende ud i en situation, der ikke har været set herhjemme siden krigen.

Dagligdagen er fyldt med restriktioner og suspenderinger af nogle at vores grundlovssikrede rettigheder er blevet vedtaget med enstemmighed på tværs af partierne. Alt sammen i kampen mod en virus, der spredes over hele verden, og hvor ingen endnu kan sige, hvornår det er ovre, eller hvor højt tabstallet ender med at blive.

Det kræver noget, at være den der fører an i modgangstider, men danskerne er generelt enige om, at statsministeren klarer krisen godt.

Og statsministeren synes også, at Danskerne klarer det godt.

Torsdag formiddag slog Frederiksen et opslag op på Facebook, der både roser danskerne for at tage omvæltninger, begrænsninger og verdens nuværende genvordigheder i stiv arm, og samtidig har en klar opfordring om at huske at mærke efter lige nu, hvor meget kulturen betyder, når den mangler.

Hvilke af vores kulturelle institutioner savner du mest?

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x