112Nyheder

26-årig anholdt igen i terrorsag

En 26-årig mand blev fredag morgen anholdt som led i den igangværende efterforskning af terrorsag, der resulterede i en landsdækkende aktion tilbage i december.

Politiaktionen på Ravnkildevej fredag morgen var et samarbejde mellem Københavns Politi og Nordjyllands Politi, hvor en 26-årig mand blev anholdt for anden gang i den igangværende terrorsag, der resulterede i en landsdækkende aktion den 11. december.
Dengang var det et samarbejde mellem PET og flere politikreds, heriblandt Nordjyllands Politi og Midt- og Vestjyllands Politi.
I forlængelse af den fortsatte efterforskning i en større sag om planlægning af terror har Københavns Politi tidligt i morges anholdt en 26-årig mand i Aalborg. Det er sket i tæt koordination med Nordjyllands Politi.”Efterforskningen er fortsat og har ført til, at mistanken mod den 26-årige nu er så betydelig, at han skal fremstilles i grundlovsforhør. Dagens anholdelse er sket i godt samarbejde med vores kolleger i Nordjyllands Politi. Af hensyn til efterforskningen, kan jeg desværre ikke gå i flere detaljer på nuværende tidspunkt,” siger leder af Afdeling for personfarlig kriminalitet i Københavns Politi, vicepolitiinspektør Brian Belling i en pressemeddelelse.

Den anholdte fremstilles i Københavns Byret senere fredag, men Københavns Politi vil begære om lukkede døre, og vil ikke udtale sig yderligere.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close