Kultur/EventNyheder

Folkemødet 2020 er aflyst

Der bliver ikke noget folkemøde på Bornholm til juni.

“Vi må desværre meddele, at Folkemødet 2020 aflyses pga. coronakrisen og de mange afledte konsekvenser, siger formand for Foreningen Folkemødet,” Jann Sjursen i en pressemeddelelse, der blev sendt ud fredag eftermiddag.

Det er ikke nogen nem beslutning, men fra Folkemødet er man overbevist om, at det er det rigtige at gøre.

“Foreningen Folkemødet er dybt berørt af de konsekvenser beslutningen får, for både arrangører, leverandører og forventede deltagere på Folkemødet og mange, mange flere – og ikke mindst for de konsekvenser, beslutningen får for Bornholm.”

Dermed bliver der altså ikke Folkemøde før igen næste år.

“Vi ses igen til Folkemøde i Allinge den 17.-20. juni 2021 – velvidende at det vil kræve, at vi – sammen med gode kræfter – i den kommende tid finder løsninger på de konsekvenser, aflysningen får for Foreningen Folkemødets økonomi. Det er ingen tvivl om at vi er afhængige af fortsat støtte fra vores gæster, arrangører og partnere,“ lyder det i pressemeddelelsen.

 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close