Kultur/EventNyheder

Tag i biffen på en coronasikker måde

Drive-In biografen er nok mest kendt fra amerikanske film, men det har faktisk også været et udbredt fænomen i Danmark, og nu er konceptet vendt tilbage som en respons for coronakrisen.

Lørdag aften var det filmen Jagtsæson, der kom på skærmen, og det havde blandt andet trukket Laila og Lone helt fra Aarhus, fordi de ville støtte det gode initiativ, Jan havde taget ungerne med på tur, og Cathrine og Jannie, der var stukket af fra mænd og børn, for at få en tiltrængt venindeaften.

Biografen er resultatet af et samarbejde mellem Himmerland Golf og Spa og eventbureauet &Bering, og det tog ikke meget overtalelse for at få kommunen med.

“Idéen kommer faktisk fra min kones eventbureau, &Bering. De er jo lidt pressede for tiden, og så fik de idéen om at lave en drive-in. Det var jo en god idé, så vi kontaktede kommunen, og de sagde bare, at det var de klar på,” fortæller Mark Bering, direktør for Himmerland Golf og Spa.

Det fik styr på, hvordan det skulle afvikles, og det rent praktiske, og da billetterne blev sat til salg på de sociale medier gik det hurtigt.

“Fem timer og en nattesøvn senere, var alle biletterne udsolgt,” fortæller Mark Bering.

Den store succes bag, har fået Mark og de andre til at overveje, hvordan det kan fortsætte efter coronakrisen er bag os.

“Alle, der har være herude, synes, at det er fantastisk, og da vi jo har skærmene, som vi bruger i andre sammenhænge som til resulter ved sportsbegivenheder, så er vi begyndt at kigge på, hvordan vi ellers kan bruge konceptet,” fortæller Mark Bering.

Hvordan det helt ender, kan han endnu ikke sige, men der bliver både kigget på drive-in biograf og koncerter og lignende, så måske coronaepidemien kan være grundlaget for noget nyt.

“Det er i hvert fald spændende at se, at mange mennesker rundt om, bliver tvunget til at finde på nye ting.

“Filmene starter hver aften kl. 20. I aften, lørdag, og på mandag viser de “Jagtsæsonen”, mens søndagsfilmen er “Den Eneste Ene.”

 

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x