Kultur/EventNyheder

Nu kommer forårsvejret

Den sidste dag i påske har måske nok masser af sol, men temperaturen er lav og blæsten er med til at få det til at føles endnu koldere, end det er. Det er dog ved at være slut med de kolde dage, for ifølge DMI er der varme på vej Danmark.

“Fredag skruer vi op for solen med masser af solskin og op til 13 til 14 grader. Det vil føles varmere end de andre dage. Vinden aftager, og skyerne er fraværende. Til gengæld kommer nattefrosten tilbage,” siger vagthavende meteorolog hos Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) Henning Gisselø til Ritzau.

Flere steder i landet, nærmede temperaturen sig frysepunktet, men reel nattefrost så vi altså ikke. Og det samme gælder for de næste dage, og weekenden ser også til at vise sig fra den fineste side med sol og varme.

“I denne uge fortsætter vi den tørre periode. April er den tørreste periode på året, så det er ikke usædvanligt,” siger Henning Gisselø.

 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close