Kultur/EventNyheder

80 år i dag: Vi ønsker Dronningen et stort tillykke med dagen

Splitflaget vejrer over Marselisborg Slot for at markere dagen i dag. For Hendes Majestæt Dronning Margrethe d. 2. af Danmark fylder 80 år, og selvom coronakrisen har lagt en dæmper på fejringen, er Hendes Majestæt stadig i folks tanker.

Derfor var der stor skuffelse hos en børnhaveklasse, der var troppet op for at lægge breve og sætte flag op ved indgangspartiet til slotshaven, hvor de blev mødt med et skilt, hvor der ganske kort stod: Lukket.

Men dronningen skulle have sine breve og flag, så de blev behørigt sat op ved lågen.

Det er normalt tradition, at danskerne kan aflevere deres hilsener til Dronningen på Amalienborg og Marselisborg Slot, men i år er danskerne blevet bedt om at gøre det digitalt via hjemmesiden kongehuset.dk.

Regenten har også tidligere opfordret de mange danskere, der hvert år sender hilsener i form af blomster, til at sende dem til de mange ældre, der for tiden er fanget på plejehjem eller i deres egne lejligheder.

Hvordan fejrer I Dronningens fødselsdag?

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close