Kultur/EventNyheder

Online- koncert med Anders Blichfeldt

Trods den nærværende og yderst vanskelige Covid-19 situation, er det lykkes ventilationsfirmaet ComVent at arrangere en online-koncert med Anders Blichfeldt. Koncerten bliver til i samarbejde med Tinghallen og sendes via Tinghallens Facebook-side fredag 1. maj kl. 21.00.

Trods den nærværende og yderst vanskelige Covid-19 situation, er det lykkes ventilationsfirmaet ComVent at arrangere en online-koncert med Anders Blichfeldt. Koncerten bliver til i samarbejde med Tinghallen og sendes via Tinghallens Facebook-side fredag 1. maj kl. 21.00.

-Vi har et tæt samarbejde med Tinghallen i forvejen – og har blandt andet netop offentliggjort at Domkirken Rocker flyttes til 2021. Vi er hovedsponsor på koncerten og derfor synes vi også at det er oplagt at gøre endnu mere ud af samarbejdet i denne corona-tid, fortæller Jørgen Kalhave direktør i ComVent Aps.

Koncerten gennemføres på ComVents værksted i Viborg og sendes fredag aften kl. 21.00 på Tinghallens Facebook-side – koncerten er dermed gratis for alle interesserede.

-Som mange af landets spillesteder og festivaller, er også Tinghallen hårdt ramt af Corona krisen – og derfor må man nu kigge i nye retninger og være kreative. Så samarbejdet med ComVent er helt unikt og super vigtigt for os, fortæller Tinghallens direktør, Claus Donslund.

 

Stor relancering

Virksomheden ComVent har de senere år vækstet og gennemgår lige nu en stor relancering med ny hjemmeside, Facebook og masser af online markedsføring – og denne koncert er en vigtig del af det samlede nye udtryk.

-Vi laver en stor satsning og har i samarbejde med Søren Fleng fra Happy Fly Fish lavet en stor relancering af vores digitale markedsføring. Derudover har vi indgået en stor samarbejdsaftale med Tinghallen, hvor vi er med til at sikre at Westlife, Wet Wet Wet, Nik Kershaw og mange flere, gæster Domkirkepladsen i 2021, fortæller Jørgen Kalhave.

-Derudover har jeg mega respekt for Anders Blichfeldt – så da jeg kontaktede Tinghallen og spurgte om vi kunne lave en online-koncert, troede jeg at det var dybt urealistisk – men med lidt hårdt arbejde og et godt samarbejde med Tinghallen, lykkes det at sable det hele på benene på under 3 dage, fortæller Jørgen Kalhave.

Koncerten kan opleves på Tinghallens Facebook-side fredag aften kl. 21.00 – og kan efterfølgende ses på ComVent og Tinghallens Facebookside.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close