FodboldNyhederSport

EM i Fodbold kommer til Danmark i 2021

Navnet er stadig Euro 2020, og der skal stadig spilles i København.

Det var meldingen ved et pressemøde Københavns borgmester, Frank Jensen, og kulturborgmester, Francesca Rosenkilde, formanden for Dansk Boldspils Union, Jesper Møller og formand for Parken Sport & Entertainment, Bo Rygaard, der blev afholdt torsdag aften på Københavns Rådhus.

“Vi er på plads,” lød det fra Jesper Møller på mødet, “Vi er parate til at give danskerne et brag af en fodboldfest.”

Frank Jensen var lettet over, at det var faldet på plads.

”Det har været mit største ønske, at København til næste sommer kan være vært for både EM og Tour de France. Det ser nu ud til at lykkes! Vi kan nu se frem til en fantastisk sportssommer i København næste år med masser af fest og fællesskab – som er det, vi trænger allermest til at kunne se frem til. Jeg vil gerne takke alle parter i forhandlingerne for at have været fleksible og for at have været med på, at vi skulle have de to sportsbegivenheder til at spille sammen,” lyder det fra borgmesteren.

Oprindeligt var EM planlagt til at blive afholdt i KBH her til sommer, men det blev rykket i forbindelse med Coronavirussen. Flytningen kunne ende med at falde sammen med Tour De France, der starter i samme periode næste år, og derfor var der stor usikker på, om det ville resultere i, at UEFA valgte at flytte Europamesterskabet til en anden by.

 

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tjek også
Close
Back to top button
x