ErhvervNyheder

Bog & Idé overtager Arnold Busck-butikker – JP/Politiken overtager brandet

Den konkursramte boghandlerkæde, Arnold Busck, er blevet delvist opkøbt af bogkæden Bog & Idé, der overtager 14 af kædens 29 butikker. Rygterne om en overtagelse fik næring, da bogkæden d. 30. april udsendte en pressemeddelelse om, at bøger købt hos Arnold Buscks butikker ville kunne byttes hos Bog & Idé.

»Bog & Idé har længe haft en ambition om at øge vores markedsdækning, og med opkøbet af de nye butikker dækker vi markedet endnu bedre. Nu glæder vi os til at byde velkommen til en masse nye kunder og en masse nye kollegaer, der alle deler vores passion for bøger,« siger hun til Børsen.

Men det blev altså ikke til en komplet overtagelse, for navnet og brandet får Bog & Idé ikke med, selvom de bød på det.

Det og kædens og landets ældste boghandel i Købmagergade i København er blevet opkøbt af JP/Politikens hus.

Dermed kommer de 14 butikker altså snart til at skifte navn.

 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tjek også

Close
Back to top button
x
Close
Close