Kultur/EventNyheder

En godnatsang til Maren

Italiensk multikunstner vil markere genåbningen af kulturlivet med serenader ved Det gamle Rådhus

Kulturlivet i Holstebro er stille og roligt ved at genåbne efter coronakrisen, og i denne uge sker det til smægtende italienske serenader.

Hver aften fra 1.-7. juni kl. 21.05 vil den italienske multikunstner Giuseppe L. Bonifati synge sine serenader på pladsen foran Det gamle Rådhus. Helt symbolsk kommer han syngende og gående fra byens arresthus for at understrege den langvarige indespærring, som coronaen har medført for os alle og for kulturlivet.

Netop de hårdt ramte italienere valgte spontant at gå ud på balkonerne om aftenen og synge til hinanden for at bryde indespærringen. Samme metode vil Giuseppe L. Bonifati i samarbejde med Marens VenneLaug bruge for at byde kulturlivet velkommen tilbage.

Og for byens kulturelle førstedame – skulpturen Kvinde på Kærre – betyder det, at hun i en periode får sin egen godnatsang…

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x