ErhvervNyheder

Houzan siger ”tak” til plejepersonalet med 500 nøgleringe

Skrædder Houzan Hanan har fremstillet 500 nøgleringe, som han har foræret kommunen til fordeling blandt plejepersonalet som tak for deres indsats under coronakrisen.

HOLSTEBRO: Hvad gør man som borger, når man er taknemmelig for plejepersonalets indsats under corona-krisen og vil give dem et klap på skulderen? Når man hedder Houzan Hanan og er skrædder, så designer og fremstiller man 500 nøgleringe i alle regnbuens farver og forærer dem til plejepersonalet.

Houzan flygtede fra krigen i Syrien og kom til Danmark for seks år siden. I dag bor han og familien i boligområdet Trekanten i Holstebro, og han driver skræddervirksomhed i byen.

Værdsætter indsats

Han havde læst, at plejepersonalet var spændt hårdt for, og han ønskede at vise dem, at deres indsats er værdsat. I samråd med projektlederen af Den boligsociale helhedsplan i boligområdet Trekanten, Anja Klok Schou, valgte han, at gaven skulle være de 500 nøgleringe.

– Jeg er så taknemmelig over alt det, Danmark og Holstebro Kommune har givet mig og min familie, og jeg ønsker at give noget tilbage. Plejepersonalet har været igennem en meget hård tid, og jeg vil give dem et klap på skulderen for deres flotte arbejde, sagde Houzan, da han overrakte nøgleringene i Trivselshuset.

Regnbuens farver symboliserer det sammenhold, der har været så stærkt og nødvendigt under coronakrisen. Houzan har med hjælp fra sin familie lagt sine evner og frivillige arbejdstid i projektet. Derudover har Boligselskabet Holstebro, Boligselskabet Lejerbo og Boligselskabet NordVestBo støttet økonomisk til indkøb af materialer.

Glade og rørte

Gaven blev på plejepersonalets vegne modtaget af leder i Center for Plejecentre, Susan Johanne Pedersen, og formand for Social- og Sundhedsudvalget, Jens Kristian Hedegaard.

– Det er et rigtig dejligt skulderklap. Vi er både glade og rørte over, at der tænkes på os, og at vores indsats bliver værdsat. Og så er det samtidig en gave, vi kan bruge i vores hverdag, siger Susan Johanne Pedersen, og Jens Kristian Hedegaard supplerer:

– Det er en utrolig flot gestus fra Houzans side. Jeg glæder mig på vegne af personalet på vores plejecentre, bosteder og i hjemmeplejen. For de har gjort en kæmpe indsats i hele organisationen under meget svære vilkår, siger han.

Nøgleringene fordeles blandt plejepersonalet henover sommeren.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close