112Nyheder

EFTERLYSNING

Efterlysning

Lørdag den 11 juli klokken 19.38 på Vinderupvej i Ejsing.
(Part 2) en knallert kører i sydøstlige retning af vinderupvej med retning mod Vinderup, der kommer der et sving 300 meter nord for vinderupvej nr. 30, der møder knallerten en modkørende bil som kommer helt over i hendes side af vognbane, og derfor trækker knallertkøreren helt ud i rabatten og ender med hun mister herredømmet over sin knallert og vælter.

Knallertføreren får nogle hudafskrabninger, blå mærker lidt over det hele, hun slipper uden nogen alvorlige skader, men er selvfølgelig chokeret over at blive presset ud i grøften. Knallerten får nogle skader.

Modparten er en rød bil, som ikke stopper op og bare fortsætter sin kørsel i retning væk fra Vinderup.

Så hvis nogen har set noget i forbindelse med dette færdselsuheld, så vil politiet rigtig gerne hører fra dem på tlf. 96101448

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close