NyhederTech

Ny Samsung Flip-telefon med 5G

Flere og flere mobilproducenter begynder at kigge på mulighederne ved at lave en eller anden afart af den såkaldte “flip-telefon”. Den der i gamle dage blev kaldt en “skal-telefon”, og som lidt gav tilfredsstillelsen ved at “smide røret på” tilbage. Indtil da måtte man bare vredt trykke på “Læg på”-knappen, og det virker bare ikke helt på samme måde.

Samsung var blandt de første, og deres Fold-telefon skabte masser af røre på den internationale tech-scene. Både da den blev introduceret, og da skærmen offentligt gik i stykker, efter ganske kort tid.

Siden har de vist fået rettet problemerne, og Fold er stadig én af de første telefoner, der bringer det gamle tilbage … eller noget noget.

Efterfølgeren Samsung Galaxy Z Flip, blev lanceret i februar, og nu kommer efterfølgeren, der ligesom Fold giver en markant mindre telefon, og som samtidig kan tilbyde en større større skærm, end vi er vant til. Og så med 5G oveni.

”Vi er glade for at give den næste generations hastighed og forbindelse videre til Galaxy Z Flip, som vil være en ny tilføjelse til Samsungs portefølje af 5G-enheder. Med dette håber vi på at kunne give vores brugere endnu flere meningsfulde oplevelser,” forklarer Claus Holm, som er IM Director og Country Manager i Danmark, i en pressemeddelelse.

Nyt 5G Chipset
Ved lanceringen af 4G kom mange telefoner med et separat modem, der nok gav mulighed for at benytte den nye hurtigere net-teknologi, men som samtidig drænede batteriet temmeligt hurtigt. Det samme er set ved flere af de nye 5G telefoner.

Galaxy Z Flip kommer med det nye Qualcomm Snapdragon 865 Plus 5G chipset, der forhåbentlig kan komme batteridrænet til livs.

Lille sag
Telefonen måler 73,6 mm x 87,4 mm, når den klappet sammen. Den vokser til 167,3 mm i længden, når den er klappet op. Foldet er telefonen 17,3 mm tyk, og klappet op bliver det til 7,2 mm.

Hovedskærmen er en 6,7 tommer AMOLED, og kører en opløsning på 2636×1080 i 425 ppi, men telefonen har også en mindre ydre skærm på 1,1 tommer.

Oveni kommer den med et 10 megapixel selfiekamera, og to 12 megapixelkameraer på bagsiden.

Batteriet er et 3.300 mAh, hvilket kan virke småt efter dagens standarder, men afhængigt af skærmbrugen, kan det have indflydelse på levetiden.

Stor pris
Den nye teknologi kommer naturligvis med en pris, der matcher. Og Galaxy Flip Z ligger stadig langt på den anden side af 10.000 kr. 5G udgaven kommer med en anbefalet pris på 12.399 kr.

Telefonen fås i to farver, Mystic Grey og Mystic Bronze, og de kommer i butikkerne fra d. 7. august.

Læs mere om telefonen på www.samsung.com/galaxy.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close