GalleriKultur/EventMotorMotorsportNyheder

Nyt biltræf til Bjerringbro  

Fonden bag Naturvidenskabernes Hus har givet Steet Cars Midtjylland lov til at afholde træf hos dem. Se billedegalleri i artiklen.

Lørdag den. 08/08 kl 19 startede det første træf på P.E. Eriksens Vej 1. I Bjerringbro. Træffet er tidligere afholdt i Låsby men nu har de fundet end bedre egnet plads hvor flere af folkene bag træffet er lokale fra byerne omkring Bjerringbro. Der var denne lørdag mellem 150-200 biler igennem pladsen på de 6 timer træffet blev afholdt. Der vil hver anden lørdag fra klokken 19. være mulighed for at møde op ved Naturvidenskabens Hus og vise sin bil frem og hygge sig. Samt der vil være pølsevogn med mad og drikke så de unge ikke skal køre fra pladsen for at forsyne sig. 

“Vores plan for vores træf er for at vise vores biler (høje som lave, standart eller har skruet log pudset lidt ekstra for detaljerne. Vi højner det lovlige ved at dele vores passion for biler og alt hvad det medføre. Vi har store plan om at gøre træffet større med heldags event med forskellige konkurrencer og stande som vil komme og viser deres produkter frem, fx. vaske plads til car wash show, og meget mere. Vi er en af de mange grupper som virkelig elsker vores biler, motorcykler mm. Vi vil gerne vise at vi ikke er ude for at lave ballade”. Fortæller gruppen bag det nyopstartede træf i Bjerringbro. 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close