HelbredNyhederUddannelse

9. klasses elev på Sønderlandsskolen er testet positiv med corona

Sønderlandsskolen har sendt hele 9. årgang samt lærere, der har været udsat for smitterisiko hjem, indtil der foreligger testresultat på hver enkelt person. Indtil da er der virtuel undervisning.

Styrelsen for Patientsikkerhed har kontaktet ledelsen på Sønderlandsskolen, da en af skolens elever i 9. klasse er blevet testet covid-19-positiv. Skolen er på nuværende tidspunkt ikke bekendt med elevens identitet, men er udelukkende blevet oplyst om, hvilken klasse eleven går i.

Fordi alle årgangens elever har nået at have valgfag sammen, har ledelsen sammen med skole- og rådgivningschefen besluttet, at hele årgangen sendes hjem for at sikre størst mulig sikkerhed og tryghed for skolens øvrige elever og ansatte. Det drejer sig om 60 elever. Fra i morgen starter lærerne op med virtuel undervisning for årgangen. Når der foreligger negative testresultater på hver enkelt elev og ansatte, kan de møde op på skolen igen og genoptage den traditionelle undervisning.

–  Vi udviser den forsigtighed, som myndighederne anbefaler, følger retningslinjerne fra myndighederne slavisk og vi er i tæt kontakt med Styrelsen for patientsikkerhed. Vi har kun én interesse i denne her situation, og det er at være med til at inddæmme og opspore smitten, siger Peter Fogde Mikkelsen, der er skole- og rådgivningschef.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close