HåndboldNyhederSport

Birn VIP-træning blev en stor succes

TTH-ligaspillerne Magnus Bramming, Allan Damgaard, Rikhard Frisk og Odinn Rikhardsson slog i weekenden et smut forbi Tvis Håndbolds U13 og U15 drengehold. 45 lokale ungdomsspillere fik her en særlig omgang Birn VIP-træning. Træningen foregik på holdenes fælles træningslejr.

I samarbejde med TTH Holstebros sponsor Vald. Birn, har klubben udviklet et spændende træningsprogram for klubbens regionale samarbejdsklubber.

Træningen indeholder håndboldsessioner, hvor ligaspillerne giver de unge håndboldspillere en spændende og anderledes træningsdag med en masse gode råd og input til de unge.

Udover en god træning kom ligaspillerne også i “Den Røde Stol”. Her havde ungdomsspillerne mulighed for at stille Bramming & Co. spørgsmål om livet som ligaspiller.

TTH Holstebro glæder sig til en ny sæson med Birn VIP-træning ude hos klubbens samarbejdsklubber, som i løbet af den nye sæson får flere muligheder for gode og fælles håndboldoplevelser i samarbejde med ligaspillerne. Desuden modtager de unge håndboldspillere tilbud om besøg i Gråkjær Arena til sæsonens kommende hjemmekampe.

Næste gang TTH afholder Birn VIP-træning er fredag den 21.august, hvor Vinderup Håndbold får besøg af fire ligaspillere fra kl. 15.30-17.00 i Vinderup Hallen.

 

Af Louise Boo

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close