FestivalFestivalnytKultur/EventNyheder

Smukfests talsmand er død

Tirsdag tabte Poul Martin Bonde kampen mod kræft, og dermed er et af den danske musikindustris store navne gået bort. De senere år, har Poul Martin været kendt som musikfestivalen Smukfests ansigt udadtil, og han var både tals- og formand, og ildsjæl gennem mange år.

Men Poul Marti har lavet meget mere end det, og fællesnævneren har været musikken.

Han har skrevet musik med navne som Peter Belli, Poul Krebs, Steffen Brandt og Østkyst Hustlers, og gennem hans tid hos Sony har han rejst landet rundt for at finde talenter i musikbrancen. Et af disse var Kashmir, som Poul Martin Bonde både opdagede, og gav en chance gennem hans egen musiklabel, Start. Det blev til debutalbummet Travelogue.

Han har ligeledes være med til at starte musikmagasinet GAFFA, han har undervist på musikkonservatoriet, og han har været formand for SPOT-festivalen.

Poul Martin Bondes død har berørt mange, og Skanderborg Festivalklub, der står bag Smukfest har skrevet mindeord om deres formand.

Dem kan du læse her.

Hos Min By News sender vi tanker til Poul Martins familie, venner og kolleger, og vi takker for det store arbejde, og de mange gode tiltag.

Tak!

Begravelsen bliver afholdt privat.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close