112Nyheder

18-årig kvinde købte mobiltefon og blev hæler

Da moderen til en 18-årig kvinde gjorde sin datter en tjeneste ved at aflevere hendes mobiltelefon til reparation, endte det med en sigtelse for hæleri.

Kvinden afleverede mobiltelefonen i en butik i Toldbodgade i Aarhus C, da den var begyndt at have problemer med signalet. I butikken kunne ekspedienten oplyse kvinden om, at mobiltelefonen var stjålet, og at den nu ville blive konfiskeret og afhentet af politiet.

Mobiltelefonen var blevet solgt til kvindens datter knap et år tidligere, gennem en annonce på Den Blå Avis. Hun aftalte med sælger, at de kunne mødes i Busgaden, og her betalte hun 6.000 kr. for telefonen kontant, og fik hverken kvittering eller andet dokumentation med i handlen.

Da mobiltelefonen begyndte at give problemet med antennesignalet, besluttede hun sig for at indlevere den til reparation, og har fortalt politiet, at hun ingen idé havde om, at den skulle være stjålet.

Hun står nu sigtet for hæleri ved at have købt en stjålet telefon.

I den sammenhæng vil Østjyllands Politi gerne opfordre alle danskere til at sikre sig, at der ikke er tale om hælervarer, når de handler med folk, de ikke kender.

Sørg for at se en kvittering på købet, og hvis der er nogen tvivl om, hvorvidt der er ugler i mosen, så lad være med at købe noget.

Relaterede artikler

Back to top button
x