ErhvervNyheder

Holstebro Kommune opretholder driften og aflyser det, der ikke direkte berører denne

Efter statsministerens udmelding i fredags har Holstebro Kommune lagt en linje for, hvordan kommunen kan være med til at bryde smittekæder. Det forventes, at cirka 1/3 af de administrative medarbejdere kan løse deres opgaver hjemmefra i perioden frem til den 4. oktober 2020.

– Vi opretholder vores drift og service i forhold til borgerne, erhvervsliv og samarbejdspartnere, og vi forventer, at de ikke kommer til at mærke en forskel, og derudover aflyser vi det, der ikke direkte berører drift og service. Vi lægger endvidere op til, at de møder, der kan afvikles virtuelt, bliver det, fortæller Lars Møller, kommunaldirektør.

Aflysninger

De politiske møder afvikles som udgangspunkt. På nuværende tidspunkt er der ikke taget stilling til, om det kommer til at foregå virtuelt. Samtidig bliver arrangementer, sammenkomster, kurser m.m. aflyst. Det samme sker for lejrskoler.

– Vi vil opfordre til at alle, der har mulighed for det og ikke allerede har gjort det, downloader Sundhedsstyrelsens smitteapp, så vi kan få brudt smittekæderne, siger Lars Møller.’

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close