ErhvervNyheder

Ny leder af Familiesektionen

Holstebro Kommune henter ny leder fra Børne- og Familiecentret i Vejle Kommune.

1. november tager 46-årige Helle Murmann fat på samarbejde, faglig udvikling og styring på familieområdet som ny leder af Familiesektionen i Børn og Unge i Holstebro Kommune.

En af hendes første opgaver bliver at rekruttere og sammensætte et nyt ledelsesteam i Familiesektionen, der kommer til at bestå af en leder, tre teamledere, en administration og 45 rådgivere.

– Med Helle får vi får en driftssikker og erfaren leder, der kan håndtere den store opgave med budgetstyring og de generelle udfordringer, som familie- og rådgivningsområdet rummer. Men også en leder med et anerkendende og klart fokus på arbejdsmiljø og medarbejdertrivsel som forudsætning for at skabe gode resultater, siger familie- og dagtilbudschef i Holstebro Kommune, Søren Buch.

Helle Murmann har de sidste fem år været udførerleder hos Børne- og Familiecentret i Vejle Kommune. Hun har også været dagtilbudsleder, sfo-leder, familieterapeut, hjemmevejleder og arbejdet med børn på specialinstitutioner. Alt sammen i det østjyske.

Helle Murmann, der til daglig bor i Horsens, ser frem til at implementere og omsætte de allerede lagte spor på området i Holstebro Kommune. Og ikke mindst til arbejdet med ledere, medarbejdere og øvrige samarbejdspartnere:

– Jeg glæder mig til at bidrage til den faglige udvikling på familierådet i Holstebro Kommune til gavn for kommunens børn, unge og familier. Der bliver fokus på sammenhængskraft og koordinering af nuværende og fremtidige indsatser på tværs af forvaltninger. Det er helt essentielt for mig – med borgerperspektivet for øje – at understøtte indsatserne og de fagprofessionelle gennem kontinuerlig kvalificering og optimering af familieområdet, siger den kommende leder af Familiesektionen.

På uddannelsesfronten rummer Helle Murmanns cv bl.a. en professionsbachelor i pædagogik, diplom i ledelse og mange andre lederuddannelser.

Helle Murmann er gift og har tre døtre. Fritiden går med sport, faglig fordybelse og hus- og haveprojekter. Helle har også svinget saksen som frisør i næsten 10 år, inden hun skiftede til det pædagogiske felt.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x