FodboldGalleriNyhederSportSport Galleri

Se billeder fra FC Midtjyllands Champions League drama

Brian Priske og co. klar til Champions League-gruppespillet. Der bliver trukket lod til grupperne i dag kl. 17.00.

Spiller der kneb en tåre og træner og ledere der var i ekstase over det endelig lykkes at komme med i fodboldens ypperste selskab Champions League gruppespillet.

Vi har samlet et stort billedgalleri som kan ses herover.

Foto: Gunnar Overlund Knudsen – MinByNews

 

Foto: Gunnar Overlund Knudsen – MinByNews

Cheftræner Brian Priske er naturligvis en glad mand på baggrund af kvalifikationen til Champions League. Læs hans reaktion på den vilde aften på MCH Arena her.

FC Midtjylland er for første gang i klubbens 21-årige historie en del af Europas fineste selskab.

Gruppespillet i Champions League er en realitet efter sejren mod Slavia Prag.

– At komme i gruppespillet i Champions League er det ypperste, bemærker Brian Priske og uddyber:

– Det er det største. Selvfølgelig har der været mesterskaber og hele den tur, vi har været på, de sidste 5-6 år. Der er ingen tvivl om, at det her er kulminationen og det bedste, drengene har præsteret.

Gruppespilspladsen er kommet i hus via sejre mod Ludogorets, Young Boys og nu Slavia Prag. Det er en kulmination efter mange års jagt på europæisk succes.

– Vi har jagtet gruppespil i rigtigt mange år og har set frem til den her kamp i lang tid. At det hele så kulminerer på den her måde, vidner bare om, hvor meget kvalitet den her gruppe har, fortæller cheftræneren.

Han lægger heller ikke skjul på, at mange er involveret i succesen og fortjener ros.

– Jeg er selvfølgelig bare stolt over at få lov at være i spidsen for det her, men det er en kæmpe hold- og klubindsats, der gør, at vi har leveret de her resultater, lyder det fra Brian Priske.

FLASHBACK TIL MESTERSKABSKAMPEN

Brian Priske sammenligner opgøret mod Slavia Prag med mesterskabskampen mod FC København tilbage i juli måned.

– På mange måder mindede kampen mig om FCK-kampen, hvor vi blev mestre. Vi var bagud i halvlegen, og det svingede ikke helt i 1. halvleg. Vi var måske lidt nervøse, blev lidt pressede og fik ikke helt gjort tingene rigtigt, lyder Priskes analyse om første 1. halvleg.

Han var dog ikke voldsomt bekymret ved pausetid på trods af føring og overtag til Slavia Prag på det tidspunkt.

– Jeg havde en følelse af, at det var små ting, vi lige skulle have rettet og justeret, da vi gik til pause. Vi var fuldt på højde med Slavia på kvalitet, så det handlede om at slippe håndbremsen og lade være med at kigge på tavlen, fortæller Brian Priske.

Håndbremsen blev i den grad sluppet mod slutningen af kampen. På mål af Sory Kaba, Alecander Scholz, Frank Onyeka og Anders Dreyer blev 0-1 vendt til 4-1.

Dermed er Brian Priske og co. klar til Champions League-gruppespillet. Der bliver trukket lod til grupperne i dag kl. 17.00.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x