Kultur/EventNyheder

Walter Trout kommer til Kedelhuset i Silkeborg

‘I want to rock’, udtaler den verdenskendte blues-legende Walter Trout, der er i Danmark og i et stykke tid har taget ophold i Thy, og derfor gæster han nu Kedelhuset i Silkeborg, lørdag den 31. oktober 2020 kl. 20.00.

Den eksklusice koncert spiller han med bandet Blindstone, der ligeledes kommer fra Thy.

“Her i jubilæumsåret har vi været så heldig at kunne trække en ekstra kanin op af hatten. Det bliver en meget intim koncert og en kæmpeoplevelse med den 69 årige legendariske blues/rock veteran fra Californien – Walter Trout. Der er kun et begrænset antal billetter til salg og det bliver et siddende arrangement, hvor vi selvfølgeligt overholder alle de regler som er pålagt os af sundhedsmyndighederne. Der i disse corona tider god plads til alle,” fortæller formand og booker på Kedelhuset, Charlie Tambaur.

Walter Trout er blues til benet, og han har spillet med mange andre store navne, bl.a. i grupperne Canned Heat og John Mayall & The Bluesbreakers.

Trout kan dog også selv, som han beviser med albummet Life in the Jungle, der er blevet kåret til det bedste Blue-rock album nogensinde

Det nyeste album er det 29. fra trout, og hedder Ordinary Madness og kom på gaden i august, og anmelderne er ellevilde. Men der er ingen grund til panik, for Trout er ikke ude for at vise det nye album frem.

“Det bliver ikke et repertoire, der præsenterer min seneste udgivelse, men et bredt repertoire, der hentes fra mange sider af blues/rocken, men jeg lover, der kommer gang i den”, slutter Walter Trout af, da emnet berørte det repertoire, han sammen med Blindstone vil sætte sammen i øvelokalet den næste tid.

Allieret med Blindstone er der lagt op til en aften med verdensklasse guitar, når Martin Andersen Jepsen og Trout indtager scenen, akkompagneret af bassisten, Jesper Bunk og Sigurd Jøhnk-Jensen på trommer.

Trouts koncerter i Skive og Thisted i midten af oktober er allerede udsolgt.

Koncerten starter kl. 20 d. 31. oktober, og dørene åbnes kl. 19. Der er naturligvis tale om en coronavenlig koncert med siddepladser.

 

Relaterede artikler

Back to top button
x