GalleriKultur/EventNyheder

Galleri: Magisk Halloween i Djurs Sommerland

Djurs Sommerland har i den grad sat overlæggeren højt for efterårsferieoplevelser. Vi besøgte parken lørdag, og det var en rigtig god oplevelse.

Vi fik prøvet alle de forlystelser, vi havde planlagt, og mange af dem flere. gange. Det er én af de mange fordele, der er ved at besøge Djurs Sommerland i efterårsferien, hvor køerne ikke er så lange som om sommeren.

Faktisk blev det til tre ture i træk i Piraten i træk, uden at vi var nødt til at skulle ud af båden. FEDT.

Vi havde godt hørt der skulle være pyntet op, ja ja. Men hold nu op!

25.000 græskar og alle ansatte var klædt ud til en ”Magisk Halloween”. Mange gæster var også klædt ud og det var super sjovt at gå rundt i parken, og bare se på de mange flotte udsmykninger. HOLD NU OP!

Vi fik som sagt prøvet alt det vi gerne ville og der var på intet tidspunkt mere end fem minutters kø. DET KAN VI LIDE!

Læs også: Uhyggelig efterårsferie i Djurs Sommerland

Så vi kan kun anbefale en tur i Djurs Sommerland her i efterårsferien. Det er helt bestemt en dag værd, at besøge parken i Nimtofte.

Vejret var med os lørdag, men husk varmt tøj, for der findes jo ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning siger man. Så hop i de lange underbukser og tag gerne vanter på. Så er i klar til en helt vildt fed dag.

Skal vi lige blive i området med handsker eller hænder, så er den eneste opfordring, at vi alle husker på at holde en god håndhygiejne. Der er sprit ved både indgange og udgange til alle forlystelser, så husk at bruge det.

I turen hjem i bilen, snakkede vi om det, og vi var meget enige om, at denne tur i Djurs Sommerland havde været sjovere og flottere end vores besøg i sommers. Dengang havde vi også en fremragende dag, så det efterlader os kun med den ene mulighed, at give Djurs Sommerland og Magisk Halloween i Efterårsferien fuldt hus, nemlig fem stjerner.

★★★★★

Tak for en fed dag, vi glæder os til at komme tilbage!

Læs også: Sommerferie: En dag i Djurs Sommerland

 

 

Relaterede artikler

Back to top button
x