NyhederUddannelse

Ny skoleleder for Ulfborg Skole

Mads Foged Søndergaard bliver Ulfborg Skoles nye skoleleder 1. november 2020.

Den nye skoleleder er normalt afdelingsleder for mellemtrinnet, men har de sidste tre måneder også været konstitueret skoleleder på Ulfborg Skole. Det er således et velkendt ansigt, der skal videreudvikle skolen med 325 elever fra 0.- 9. klasse. Skolen har også styrkeklasser (tidligere specialklasser) for alle årgange samt en erhvervsklasse i udskolingen.

– Ulfborg Skole får en respekteret og arbejdsom leder, som er meget optaget af, at alle børn skal lykkes, og at der skal være et tæt samarbejde mellem almenområdet og specialområdet. Mads går op i at være tydelig som leder, og mange kender ham som ordentlig, ansvarlig og inddragende, siger skole- og rådgivningschef, Peter Fogde Mikkelsen om den 39-årige skoleleder.

Der var i alt 9 ansøgere til stillingen.

Mads Foged Søndergaard har arbejdet på Ulfborg Skole i tre år, og inden da var han lærer på Mejrup Skole i mere end et årti. Han er uddannet fra Nørre Nissum Seminarium i 2007 og har de seneste år taget adskillelige moduler i Diplom i ledelse.

En skole med åbne døre og udvikling

– Ulfborg Skole er en skole med mange gode værdier og velfungerende rutiner, og jeg er i sagens natur ydmyg over for skolens ånd og vil værne om alt det, der virker godt. Jeg ønsker også at gå på opdagelse med lederteam og medarbejdere for i fællesskab at være nysgerrige på, hvor vi som arbejdsplads har endnu mere potentiale, så både medarbejdere, forældre og elever oplever, at vi er en skole i udvikling, siger Mads Foged Søndergaard der ønsker, at han fortsat kan være en synlig skoleleder tæt på eleverne.

Han har også en ambition om at åbne skolen endnu mere op til det omkringliggende samfund og udbygge samarbejdet med erhvervslivet – så snart corona-restriktionerne tillader det.

Mads Foged Søndergaard bor i Mejrup sammen med sin kone Jane og deres tre børn. Han nyder at tilbringe tid i køkkenet, haven og sommerhuset – og siger heller ikke nej til shelterture, løbeture eller en runde på mountainbiken.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tjek også

Close
Back to top button
x
Close
Close