NyhederUddannelse

Kun delvist krav om mundbind på uddannelser

Man skal ikke bære mundbind, når man sidder ned på uddannelsen

Selvom ungdomsuddannelser, voksenuddannelser og videregående uddannelser nu bliver omfattet af et krav om mundbind, er det ikke et totalt krav.

Ved en nærlæsning af de nye restriktioner på coronasmitte.dk fremgår det, at der kun er tale om et delvist krav, idet man ikke skal bære mundbind, når man sidder ned, f.eks. i undervisningslokaler, auditorier og i kantinen. Det vil sikkert komme som en lettelse for de mange studerende, der ellers ville kunne se frem til en lang dag med besværet vejrtrækning. I øvrigt vil kravene til minimum en meters afstand mellem de studerende stadig gælde.

De nye krav om mundbind, der også omfatter alle indendørs lokaler med offentlig adgang f.eks. detailhandel og offentlige institutioner, træder i kraft 29. oktober, så der er mulighed for at få fyldt sit lager af mundbind op.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close