112Nyheder

34-årig truede kæreste til abort

Det er 11 forskellige forhold, som en 34-årig mand i dag står anklaget for i retten i Holstebro. Heriblandt vold, voldtægt og for at true med at slå deres fælles børn ihjel, hvis ikke hun fik foretaget en abort. Den blev gennemført på Thisted Sygehus, skriver TV Midtvest.

Den 34-årige mand har angivet voldtaget kvinden 13 forskellige gange, og har flere gange slået og sparket hende, samt taget kvælertag på hende, i en fire-årig periode, mellem december 2015 og december 2019. Han er ligeledes anklaget for at udøve psykisk vold mod kvinden ved bl.a. at hviske til hende om natten, at han ville slå hende ihjel og partere hendes lig en dag.

Manden afviser anklagerne og forklarer, at deres forhold var turbulent og præget af jalousi. Han afviser anklagerne om voldtægt og fortæller, at han altid har betragtet det som frivillig sex. Han fortæller endvidere, at han tidligere har fundet kvinden nøgen sammen med en kammerat.

Sagen er startet i dag, og dommen forventes fældet i næste uge. Da det er en nævningesag, kræves der som minumum fire års fængsel. ævningesag, hvilket betyder, at anklagemyndigheden kræver minimum fire års fængsel, hvis retten finder manden skyldig.

Relaterede artikler

Back to top button
x