Kultur/EventNyheder

300 på venteliste til opera

Forestilling ”Operakarrusellen” vises i Holstebro som to lukkede skoleforestillinger

Operaen i Midten kan nu imødekomme et stort ønske fra skoleelever om at få plads ved den kommende forestilling ”Operakarrusellen”.

Forestillingen præsenteres i november i egnsteatrets resterende tre hjemkommuner: Struer, Ikast-Brande og Holstebro. Efterspørgslen på kultur er stor. Bare i Holstebro Kommune er ventelisten for at komme ind og se forestillingen på knap 300 elever.

– Det er med glæde, at vi konstaterer, at flere elever vil opleve vore forestillinger, siger operachef Flemming Vistisen, Operaen i Midten.

Opslugte elever

Forestillingen vises som to lukkede skoleforestillinger på Knudsens i Holstebro fredag den 6. og onsdag den 11. november kl. 10.00 og 12.00.

”Operakarrusellen” har allerede spillet på Herning Opera Festival og Sekskanten i Herning i august med stor succes.

– Det var tydeligt, at eleverne var opslugte, sådan som de kunne sidde stille i en hel time. Nogle af dem sad endda og hoppede på stolene af begejstring, siger Majken Agerbo fra Åben Skole i Herning.

Det er endnu muligt at købe billetter til enkelte forestillinger – f.eks. i Bakkehuset i Ikast torsdag den 12. november. Du kan se den fulde spilleplan på teatrets hjemmeside.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x