Kultur/EventNyheder

Bevæg dig for livet & gå for fællesskabet i Holstebro Kommune

Holstebroegnens Gåklub og DGI Vestjylland går julen i møde med fire hyggelige advents gåture. Formålet er at dyrke fællesskabet i en tid, hvor netop dét kan være svært. Covid-19 besværliggør meget, men mange aktiviteter kan stadig gennemføres i overensstemmelse med de gældende restriktioner.

Julen er en tid, hvor man ofte mødes med familie, venner og bekendte. Dette er særligt udfordrende i år, og derfor indbydes alle borgere i Holstebro og omegn til at værne om fællesskabet ved at deltage ganske gratis i fire advents-gåture. Alle sundhedsmyndighedernes retningslinjer overholdes, så du og dine kære trygt kan gå sammen med os. Alle kan være med. Det kræver ingen tilmelding – du skal blot møde op.

Vi går hver søndag i advent og programmet ser således ud:
1. søndag i advent: Kl.10.00. 2 km – Handicap- & klapvognsvenlig.
Mødested: Juniorhallen, Boldhusgade 2.

2. søndag i advent: Kl. 14.00. 4 km.
Mødested: Juniorhallen, Boldhusgade 2.

3. søndag i advent: Kl. 10.00. 2 km – Handicap- & klapvognsvenlig.
Mødested: Mulighedernes Arena v. Grædemuren

4. søndag i advent: Kl. 14.00. 4km.
Mødested: Tvis Mølle Naturlab

Holstebro Kommune er en Bevæg dig for livet kommune, som sætter fokus på at aktivere borgere og få flere medlemmer i foreningerne. Støt op om det lokale sammenhold samt foreningslivet, og lad os gå sammen for fællesskabet.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close