ErhvervNyheder

Familie- og dagtilbudschef rykker til Skanderborg Kommune

Efter fire år i spidsen for dagtilbud og de senere år for familieområdet i Holstebro Kommune trækker Søren Buch øst på til en stilling som koncernchef i Skanderborg Kommune.

Søren Buch har stået for implementeringen af den nye struktur på Dagtilbudsområdet. De sidste år har han brugt meget energi på ledelsen af familieafsnittet. Begge indsatser har haft stor betydning for den samlede udvikling af områderne, hvor de 0-18 årige er i fokus.

– Jeg ønsker Søren Buch stort tillykke med de nye udfordringer i Skanderborg. Søren er en dygtig chef, og derfor er det også helt naturligt, at han nu har lyst til at afprøve sine ledelseserfaringer på et større område. Samtidig vil jeg gerne sige Søren en stor tak for tiden her i Holstebro Kommune. Han afleverer to meget veldrevne områder, siger Susanne Ebdrup, direktør for Børn & Unge.

Skabe udvikling og relationer

Søren Buch forlader Holstebro med udgangen af december. Susanne Ebdrup går nu i gang med rekrutteringsprocessen af en ny chef til Børn og Unge i Holstebro Kommune.

– Jeg skal have fundet en ny chef, som er optaget af udviklingen af det samlede børne- og ungeområde – og som har erfaring med udvikling af kvaliteten på området. Her betyder evnen til at skabe stærke relationer til både egne ledere, men i høj grad også til øvrige samarbejdspartnere, meget, siger Susanne Ebdrup.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tjek også

Close
Back to top button
x
Close
Close