NyhederUddannelse

Hands-on Live fra Uddannelsescenter Holstebro

Liveshows skal få flere til at vælge en erhvervsuddannelse

Hands-on Live fra UCH – Uddannelsescenter Holstebro

I dette show er der tryk på! Nicolas arbejder med et publikum på dåse og to personvognsmekanikere skal udmåle en bil, så deres faglærer ikke giver dem for mange røde kugler! Der er også tryk på, når to kontorassistent elever skal sælge en Mercedes til en halv million – til Nicolas’ far…

Vi møder desuden Maria, der er handelselev med speciale i salg, og er super glad for sin uddannelse – og Mathias, der er i lære som teknisk designer, hvor man faktisk godt kan få beskidte hænder!

Se med her:
https://youtu.be/3bbhuPU20yw

 

Hands-on Live kan give en masse unge mulighed for at se, hvad UCH bl.a. kan tilbyde af uddannelser og udfordringer. I en tid, hvor brobygning er aflyst, er Hands-on Live shows et godt alternativ til at kigge på en række forskellige uddannelser på en underholdende måde. En god aktivitet i en time i skoletiden. Hvert show varer 25-30 min.

Nyt show hver torsdag kl. 12.15 på YouTube og Twitch. I kan se alle tidligere og kommende shows her:
https://www.youtube.com/user/handsondk/featured

Vi har indtil videre sendt 11 shows, og fortsætter ind i 2021, da vi i alt sender 22 shows fra en række erhvervsskoler i Danmark og ser på en masse forskellige uddannelser, ligesom vi hører fra mange unge, der fortæller om deres oplevelser og sejre.

 

 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close