Kultur/EventNyheder

Kultur-penge til Operaen i Midten

Tilskuddet fra Kulturministeriets aktivitetspulje er til kulturaktiviteter i Midt- og Vestjylland

Operaen i Midtens forestilling ”Operakarrusellen” er blevet tilgodeset med en kvart million kroner fra Kulturministeriets aktivitetspulje, der er afsat til arrangementer i november og december i år.

Det lille operakompagnis administrator og producent, Ditte Troldtoft, blev både overrasket og glad, da hun modtog meddelelsen om pengene fra aktivitetspuljen, der blev fordelt allerede to døgn efter, at ansøgningen var sendt til ministeriet.

En succes

Operaen i Midten, som hører til i de fire kommuner Ikast-Brande, Herning, Struer og Holstebro, modtager tilskuddet på baggrund af gennemførelse af publikumsrettede kulturaktiviteter i årets sidste to måneder.

Forestillingen ”Operakarrusellen” blev opført 11 gange i Struer, Holstebro, Vemb, Ikast-Brande og Nørre Snede. Belægningsprocenten var på 78 % i denne Covid-19 tid, hvilket operaen vover at kalde en succes.

Alle kommuners interesserede har desuden haft muligheden for at se forestillingen tidligere på året, idet den var med til at åbne Herning Opera Festival i august måned.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close