Debat/indlægNyheder

Vidne: Vi så branden i Holstebro centrum

Hermed en opfordring til MinByNews læsere... har du en god lokal nyhed eller en spædende, sjov historie... gerne med billeder eller video, så kontakt os på på MinByNews-Holstebro og vi vil se om din nyhed/oplevelse kan få en plads på siden.....

Vi har modtaget en video og tekst af Rikke Nyborg fra Holstebro, hvor hun beskriver sin oplevelse af torsdagens brand i Holstebro centrum

Min kæreste og jeg skulle på restaurant Bones med mine forældre. Da vi kommer ned på enghavens parkering ser vi at der kommer meget røg op af skorstenen, men vi tænker ikke yderligere over det. Vi kommer om på den anden side hvor Bones er, der står mine forældre og kigger op på røgen. 2 piger går ned til pitabaren og fortæller de ansatte at der kommer meget røg op af deres skorsten. Der bliver ringet efter brandvæsnet og der kommer så 2 brandbiler og en indsatsleder.

Vi står og kigger på det i et stykke tid, men går så ind på Bones for at få noget mad. Vi når lige at bestille vores mad, så kommer en betjent ind af døren og siger at flammerne bevæger sig meget hurtigt og det bliver måske nødvendigt at evakuere hele Bones. Der går ca 15-20 minutter, så kommer han tilbage og siger at der er ved at være kontrol over det og vi tager den med ro og får vores mad, slutter Rikke Nyborg

Hermed en opfordring til MinByNews’ læsere: Har du en god lokal nyhed eller en spændende, sjov historie – gerne med billeder eller video?
Så kontakt os på Facebook eller via redaktion@minbynews.dk.

 

Relaterede artikler

Back to top button
x