NyhederTech

Telefonstyret SmartKrybbe og andet godt til dit Smart Home

Telefonstyret SmartKrybbe og fire andre nye ting til dit Smart HomeFlere og flere konverterer deres hjem til Smart Homes, og det kan der være flere gode grunde til. Udover at man pludselig kan tale med sin lyd og sit lys, så er der også mange andre fordele. Det er fx muligt at kontrollere varmen gennem termostater, selvom du ikke er hjemme, og du kan låse fordøren og sætte alarmen til.

Der kommer hele tiden nye tiltag til, der kan gøre hjemmet endnu mere smart, og vi har udvalgt fem ting, der skilte sig ud på dette års CES, der blev afholdt i sidste uge.

Bluetooth højttaler med vandkraft
Mange transportable bluetooth højttalere er blevet vandtætte, og kan derfor bruges i badet. Desværre skal de regelmæssigt lades op, men det er ikke længere et problem med Amperes nye vanddrevne højttaler.

Den monteres ganske enkelt på dit brusehoved, og vandet, der løber gennem, er med til at skabe strøm til højttaleren.

Og for at sætte trumf på miljøvenligheden er højttaleren lavet af genbrugsplastic fra havene.

Ampere sælger den på Kickstarter.

Automatisk døråbner
Hvorfor leve som proletariatet, der ikke har nogen til at åbne døren for sig, når man kan leve som kongerne i Brugsen, hvor det sker helt af sig selv?

Autoswing giver dig netop denne luksus i det helt eget hjem, og ved CES viste de modeller til både skydedøre og helt almindelige døre. Døråbnerne kan styres fra telefonen, men de kan også indstilles til at registrere bevægelse.

Læs mere her: autoslide.com.

Fingeraftryk på cykellåsen
Benjilock har kombineret din cykellås med din mobiltelefon, og kreeret en række låse, der styres af fingeraftryk. Det gælder både cyklel-, hænge- og dørlåse, så du slipper for nøgler og koder.

De største er store nok til at sikre din cykel ved at låse den fast til noget, mens de mindste er små nok til at sikre din bagage fra uønskede gæster. Og de fleste kan kodes til at registrere flere forskellige sæt fingeraftryk.

Benjilock skriver, at låsene kan holde ét år på en opladning, og der er naturligvis en backup-funktion i form af en nøgle, der kan hjælpe, hvis det går helt galt.

Læs mere på Benjilock.com.

Vågn op til blødt lys og frisk duft
Mange Smart Homes kan tænde lyset gradvist, så man langsomt bliver trukket fra dyb søvn til vågen, uden at skulle stille sig til tåls med et alarmurs vrælen. Aromeo har taget den skridtet videre.

For oveni det rigtige lys, kan den nye Aromeo Sense nemlig også levere både musik og dufte, som folkene bag hævder kan afhjælpe stress og skabe en bedre og dybere søvn.

Og det hele kan naturligvis kontrolleres fra din telefon eller via dit stemmestyrede smarthome.

Læs mere på Aromeos hjemmeside.

Smartkrybben
Kender du det med, at barnet græder, og du ligger lige helt vildt dejligt under dynen. Nu behøver du ikke bøvlet med at skulle tage vare på dit vrælende afkom, for firmaet Cradlewise har skabt SmartKrybben, der sikrer dig din nattesøvn.

Krybben kan registrere gråd fra din baby, og begynder at rokke op og ned, mens den spiller afdæmpet musik. ”Helt automagisk,” som Cradlewise skriver på deres hjemmeside.

Spørgsmålet så bare, om man kan få den i voksenudgave, og om man kan skifte den beroligende musik ud med noget Led Zeppelin.

Læs mere på Cradlewises hjemmeside.

 

Relaterede artikler

Back to top button
x