Forside FremhævetKultur/EventMusik

Tessa ”Dronningen af Vestegnen” kommer til Aarhus Congress Center

Endelig kan Tessa annoncere sine debutkoncerter i Aarhus og København - Train præsenterer Tessa i Aarhus Congress Center den 2. oktober 2021. Billetsalget starter på mandag kl. 10.00

Da Tessa annoncerede sine første headlinerkoncerter, var de udsolgt på blot to minutter. Verdenssituationen har rykket koncerterne til efteråret 2021, men efter massiv efterspørgsel bobbes formatet nu op med større lokaler i hhv. K.B. Hallen og Aarhus Congress Center.

Tessa er rullet tungt ind på airplay, streamingtjenester og landets scener. Undervejs har hun smadret alle fordomme om, hvorvidt en kvindelig artist med et gevaldigt karatespark kan placere sig midt i det danske hiphophierarki. Til efteråret kan tingene endelig detonere med de længe ventede debutkoncerter. Tessa forklarer:

‘Jeg græder virkelig, når jeg tænker på de her debutkoncerter. Det seneste år har alt været mærkeligt og cancelled. Efter aflysningen af mine koncerter i december har vi lige trukket vejret og afventet situationen. Men nu er vi klar til at annoncere med et kæmpe fucking spektakel. Det her bliver the real deal. Jeg glæder mig helt afsindigt til at spille min musik LIVE for jer – og jeg er allerede gået i knivskarp træning.’

I juni 2019 skabte Tessa et nationalt meltdown, da hun postede et par freestylevideoer på Instagram. Kort tid efter Instagramvideoerne udgav Tessa debutsinglen ‘Snakker For Meget’, som er akkurat lige så beskidt, ægte og overlegen som freestylevideoerne. Der skulle ikke gå lang tid, fra Tessa begyndte at markere sig som et lovende stjerneskud, til hun rullede direkte fra Vestegnen og ind i det danske hiphophierarki med tunge skyts. ‘Det vildeste, der sket i dansk rap i ti år,’ lyder ordene fra Orgie-E, den selvudnævnte proletar fra Suspekt. Et statement som blev taget til nye højder, da Tessa og Orgi-E’s seneste single ‘Blæstegnen’ væltede landet – en stor triumferende hyldest til den Vestegn, de begge kommer fra.

Tessas skæringer er sublimt selvsikre og hun er ikke bange for at claime seksualitet, temperament og store følelser. En energi hun tager med sin ind på scenen, hvor hun leverer linjer med knugende teknisk overskud, no bullshit og en uforbeholden connection med sit crowd. Hun er allerede garant for 73 millioner streams på diverse streamingtjenester, +180.000 følgere på Instagram og et utal af mentions fra en lang række danske og nordiske artister. Tessa holder kadencen – og hun er kun lige begyndt. Glæd dig til oktober, hvor hun kan opleves på følgende venues:

02.10.2021 – Aarhus Congress Center – Aarhus

09.10.2021 – K.B. Hallen – København

 Aarhus Congress Center (ACC)

 2. oktober 2021
 Koncertstart kl. 20.00 (Dørene åbner kl. 18.00)

 DKK 320,- (+ gebyr)
 Billetsalg starter: 25. januar kl. 10.00

 Forsalgslink: https://www.ticketmaster.dk/event/T211002?language=da-dk&camefrom=traindk&brand=dk_train

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close