Kultur/EventNyheder

Nu er isen tyk nok i Holstebro Lystanlæg og ved Ringvejen i Ulfborg

Teknik og Miljø har fået målt isen i Holstebro Lystanlæg og ved Ringvejen i Ulfborg. Der er spærret af på dele af søerne, hvor isen er for tynd. Husk at færdsel på is altid sker på eget ansvar.

Hvornår er det rigtig vinter? Måske når isen på den største sø i Holstebro Lystanlæg eller ‘søen’ ved ringvejen i Ulfborg er tyk nok til at bære.

Teknik og Miljø har fredag fået målt isen på den største ’sø’ ved ringvejen i Ulfborg. Den måler 15 cm på 90 % af ’søen’, der er det største af de to regnvandsbassiner i området. Det sted hvor isen er for tynd og usikker har kommunen spærret af med bånd.

Tidligere på ugen målte kommunen også isen på den største sø i Holstebro Lystanlæg. Istykkelsen var da 13-15 cm på to tredjedele af søen og 10 cm, hvor der er tilløb af strømmende vand. Det område er også spærret af med bånd.

Både i Holstebro og i Ulfborg vil kommunen tjekke afspærringerne henover weekenden.

Pas altid på når du vover dig ud

DMI oplyser at is typisk skal være mellem 13-18 cm, før den kan bære. Al færdsel på isen sker på eget ansvar – og vi appellerer til forsigtighed.

Læs mere om færdsel på is hos Trygfonden:

Ikke for mange på samme sted

På grund af corona er det vigtig, at vi fortsat kun ses med de samme få personer, som vi i forvejen ser. Derfor bør vinteraktiviteter i år begrænses til hustanden eller vores faste lille omgangskreds på de samme 5 personer.

Så hold afstand til andre på isen – ligesom når I går tur, leger eller kælker i Lystanlægget, ved søerne i Ulfborg eller andre steder i det fri.

 - logo

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x