112

Tre brande mandag eftermiddag.

Nordvestjyllands Brandvæsen fra Vinderup, blev klokken 13:39, kaldt til Ejsingholm, hvor der var gået ild i en traktor. Indsatsleder Per Borg Jakobsen oplyser, at ejeren kørte sin forholdsvis nye traktor ud af maskinhuset lod den stå. Kort efter gik der ild i den og den udbrændte.

Klokken 16:17, blev Falck i Vinderup kaldt igen, denne gang til Landtingvej i Råst, hvor en afbrænding af grene løb hen i noget tørt græs og 2000 kvadratmeter brændte.

Klokken 17:36, blev Brandvæsenet i Ulfborg kaldt til en afbrænding der var løbet hen i noget tørt græs. Her brændte 1500 kvadratmeter og et læhegn. Denne brand var på Vangsbovej nord for Ulfborg Kirkeby.

Det visne græs er meget tørt, understreger indsatslederen.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close