ErhvervNyheder

Silvio’s tror på en god sommer

Hos Silvio's er de klar til at løbe så hurtigt som der er behov for, for at kunne åbne for indeservering på onsdag. Men Silvio selv frygter, at coronapasset kan få indflydelse på sommeren.

”Vi er selvfølgelig glade for, at vi må komme i gang igen.  men vi er også lidt stressede,” forklarer Silvio Basile, der nu kan se frem til at byde folk velkommen i restauranten Silvio’s på Sønderlandsgade i Holstebro.

Sammen med personalet har han set frem til den dag, hvor de igen kunne åbne for servering, men de har planlagt, ligesom så mange andre, efter at der kun blev åbnet for udeservering onsdag. Med udmeldingen i nat, er den dato blevet rykket 14 dage frem, og det betyder, at der bliver travlt i restauranten.

”Vi havde jo forventet, at vi først skulle have gæster i restauranten den 6. maj. Så nu får vi pludselig travlt. Men vi skal nok være klar til at tage imod gæsterne, når de kommer,” lyder meldingen.

Det er heller ikke et problem med coronapasset, forklarer Silvio, der naturligvis har tænkt sig at følge reglerne, som de er påskrevet, men det kan blive et problem til sommer.

”Sidste år var rigtigt godt for os. Efter vi måtte åbne igen, havde vi mange gæster. Danskerne holdt ferie herhjemme, og det betød, at vi havde mange turister på besøg,” fortæller han. ”Men hvis vi stadig har regler om at skulle se coronapas til sommer, så får vi måske et problem.

Kravet om at kunne fremvise en test, der er maksimalt 72 timer gammel, kan blive et problem for de mange turister, der ikke er hjemme, og som måske ikke lige får sig testet, forklarer Silvio.

”Der ved jeg ikke, hvad det kommer til at betyde for gæsterne. Og jeg ved jo heller, hvordan reglerne kommer til at være, når vi kommer længere frem, men jeg tror på, at vi får en god sommer med masser af gæster.”

Folk er allerede begyndt at lægge bestillinger i restauranten, personalet er blevet informeret og restauranten summer af liv. Og det er det vigtigste for Silvio.

”Vi får vores liv tilbage. Måske ikke 100%, men så 80%. Og det er dejligt.”

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x