FodboldForside GallerierGalleriNyhederSportSport Galleri

Galleri: Se billeder fra Randers FC mod FC Midtjylland

Med flere faste spillere ude af startelleveren snuppede Randers FC mandag aften ét point mod de forsvarende danske mestre fra FC Midtjylland via en solid defensiv indsats anført af Patrik Carlgren i buret.

Sidste kamp – forhåbentligt nogensinde – uden tilskuere for FC Midtjylland. Det var realiteten mandag aften i Randers.

Her stod den på et 3F Superliga-opgør mellem nummer 1 og 6 i Mesterskabsspillet i forrygende fodboldvejr.

FCM ankom til kampen med en glimrende statistik mod kronjyderne. 21 indbyrdes kampe i streg var inden i dag endt med 19 sejre til FCM og to uafgjorte.

Følgende 11 spillere skulle forsøge at viderebygge den gode historik og samtidig lægge afstand til Brøndby på 2. pladsen i tabellen.

Start XI (4-3-3): Jonas Lössl, Joel Andersson, Erik Sviatchenko, Alexander Scholz, Japhet Sery Larsen, Evander, Frank Onyeka, Jens-Lys Cajuste, Anders Dreyer, Awer Mabil, Sory Kaba.

Opgøret blev indledt i et højt tempo og med stor intensitet i duellerne, uden nogle af holdene tog styringen på sagerne.

Det første kvarter bølgede en smule frem og tilbage, og således blev det til en stor chance til begge mandskaber.

Først var det Marvin Egho, som brændte i en fri position, inden Anders Dreyer blev sendt alene igennem på en fremragende stikning fra Evander. Dreyer ramte den fjerneste opstander med sin afslutning. Stolpe ud.

Stille og roligt satte FC Midtjylland sig på tingene og var i højere grad dominerede. Evander brillerede med fine bolde fra midtbanen, som i øvrigt så stærk ud.

Overtaget udmøntede sig i en række halve chancer, hvor Kaba, Evander og Mabil skulle have været en anelse mere skarpe for at nette, inden stadionuret rundede 30 minutter.

Generelt var det midtjyderne, som var her, der og alle vegne i løbet af første halvleg. Offensiven fungerede på rigtigt mange måder. Ja, lige udover at få kuglen i nettet.

Derfor stod det altså 0-0, da der blev fløjtet til pause på Cepheus Park.

Anden halvleg åbnede mere låst, hvor FCM manglede den samme grad af initiativ på bolden og i de fremadrettede løb. Det kunne ses i mængden af chancer, som var markant lavere end i første omgang.

Til gengæld fik Erik Sviatchenko og Sory Kaba en advarsel hver. Det betyder, at de er i karantæne til næste kamp mod F.C. København.

Det var dog lige meget i Randers, hvor der skulle jagtes en sejr. Hertil blev der foretaget en række offensive indskiftninger.

En af dem var Mikael Anderson, og han var den tætteste på at score, da han kort før tid trykkede et ganske kvalificeret langskud mod kassen.

Ellers udeblev det sidste midtjyske pres, der kunne have fremtvunget en sidste chance.

Derfor endte det 0-0 i Randers.

Det betyder, at FC Midtjylland nu fører med fire point ned til Brøndby i 3F Superliga.

Næste opgave i Mesterskabsspillet er for FCM allerede på torsdag, hvor F.C. København gæster MCH Arena. Her kan alle se frem til, at 4.400 tilskuere omsider må møde op.

Foto: Torben Haglund – MinByNEWS

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close