FodboldForside GallerierGalleriNyhederSportSport Galleri

Sikker sejr til Randers FC over Brøndby i superligakamp nr. 500

Det endte med en 4-2-sejr til Randers FC over Brøndby IF i den første kamp i laaaaang tid med tilskuere på lægterne. Se billeder fra kampen her.

Scenen var sat med over 3000 tilskuere på Cepheus Park Randers for første gang i alt for mange måneder. Mesterskabsaspiranterne fra Brøndby fik ørerne i Randers-maskinen i en chancerig kamp, der ligeså godt kunne være endt 5-5 end de 4-2, der stod på måltavlen, da kampen blev fløjtet af.Det var Randers FC’s kamp nummer 500 i landets bedste række, 3F Superligaen, og det var første gang i denne sæson, at der måtte være mere end 500 personer på stadion grundet corona-restriktioner.

Randers FC-spillerne gav fuld valuta for pengene for de fremmødte tilskuere, der kunne overvære den første Randers FC-sejr over Brøndby IF siden 2014 – og den første sejr i Mesterskabsspillet i 3F Superligaen.

Det startede ellers skidt, da Brøndby bragte sig foran efter en dødbold, hvor Hjörtur Hermansson fik bragt gæsterne i front. Den udligning blev dog udlignet på fornemste vis efter en halv times spil, da Tosin Kehinde satte sidste fod på et fornemt opspil af den kreative tro Greve-Vito-Kehinde.

Den stilling holdt til pausen, men man skulle helt ikke være faldet i staver ved grillen eller på toilettet efterfølgende. For knap nok var anden halvleg fløjtet igang før at Vito Hammershøy-Mistrati havde scoret til 2-1. Sammen Vito fik udbygget scoringen få minutter senere på straffespark.

Med en halv time tilbage fik 3F Superliga-topscoreren Mikael Uhre en gylden mulighed for at sætte endnu et mål under bæltet, men hans straffesparksforsøg blev fornemt pillet af Patrik Carlgren i Randers FC-målet.

Omkring 20 minutter før tid fik Brøndbys Simon Hedlund dog bragt spænding ind i opgøret med sin reducering, men flere Brøndby-scoringer kom der ikke på tavlen. I stedet lukkede indskiftede Tobias Klysner kampen med sin scoring til 4-2, hvilket medførte en jubelscenespurt, hvis mage aldrig før er set. En fantastisk forløsning for midtbanetalentet, der virkelig havde følelserne uden på tøjet.

Næste søndag den 9. maj kl. 16.00 gælder det lokalopgøret mod AGF på Cepheus Park Randers. Billetter til det opgør ventes i salg mandag eftermiddag.

Skrevet af: Kristian Fredslund – RFC
Foto: Torben Haglund – MinByNEWS

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close