Forside Sekundær FremhævetHåndboldNyhederSport

Aalborg Håndbold er klar til at skrive mere historie

Det er første gang i Aalborg Håndbolds historie, at vi har spillet os blandt de otte bedste hold i den største europæiske turnering. Det vækker stolthed hos direktør Jan Larsen

Torsdag aften spiller Aalborg Håndbold den første af to historiske EHF Champions League kvartfinaler, når SG Flensburg-Handewitt kommer på besøg i Jutlander Bank Arena. Sidste træning inden braget er nu veloverstået, og nedtællingen er for alvor begyndt.

Det er første gang i Aalborg Håndbolds historie, at vi har spillet os blandt de otte bedste hold i den største europæiske turnering. Det vækker stolthed hos direktør Jan Larsen:

“Det er enormt stort for os, og det er jo isoleret set to af de største kampe i klubbens Vi ønsker at måle os med de absolut bedste, og nu får vi en unik chance, som vi vil gøre alt for at gribe – vi jagter i hvert fald flere kapitler til Aalborg Håndbolds historiebøger”, siger Jan Larsen.

Sebastian Henneberg er fortsat ude med en skade, men derudover kan vi melde alle mand klar til første kvartfinale. Det glæder cheftræner Stefan Madsen:

“Vi har forberedt os virkelig godt de seneste dage, og det er tydeligt at mærke et helt særligt spændingsniveau på hele holdet. Der venter os en virkelig svær opgave, men vi glæder os helt vildt til denne udfordring – og vi er klar til at give alt for en plads i EHF Final4 i Køln”, siger Stefan Madsen.

Første kvartfinale spilles i Jutlander Bank Arena torsdag 13. maj kl. 18.45. Returkampen spilles i FLENS-Arena onsdag 19. maj kl. 20.45.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close