ForsideKulturKultur/Event

Der bli’r “Magi i luften” når Halberg & Friends sparker Viborgs midtby i gang igen

Gratis koncerter i Viborgs midtby fra august til oktober - her er de danske topnavne der spiller

Forhåbentlig bliver der for alvor “Magi i luften” når Halberg & Friends går på scenen i Viborgs midtby 7. august og sparker gang i den perlerække af gratis lørdagskoncerter, der skal være med til at give midtbyen nyt liv efter næsten et års corona-dødvande.

Hver lørdag kl. 11 i august, september og oktober vil der være koncert i midtbyen, og arrangørerne har været så tidligt ude, at de har kunnet vælge fra “den øverste hylde” af navne, der især henvender sig til en købestærk målgruppe med hang til et genhør med toppen af dansk musik gennem de sidste 30 år blandt andet Hardinger/Shu-bi-dua, Tøsedrengene, Anne Linnet, Sanne Salomonsen, Sko & Torp, Moonjam og Mads Langer.

Som den første vender Poul Halberg hjem til Viborg (jo, som barn boede han faktisk i Bruunshåb). Han står i front for Halberg & Friends, der primært spiller sange fra Halberg Larsen, Ray Dee Ooh og Halbergs soloprojekter.


Programmet for “Musik i Viborg” ser foreløbigt sådan ud:

 • 7. august: Halberg & Friends
 • 14. august: Tøsedrengene
 • 21. august: Anne Linnet
 • 28. august: Die Herren
 • 4. september: Hardinger/Shu-bi-dua
 • 11. september: Sanne Salomonsen
 • 18. september: Mads Langer
 • 25. september: Souvenirs
 • 2. oktober: Creedence Tribute
 • 9. oktober Nicolai og Piloterne
 • 16. oktober: Sko & Torp
 • 23. oktober: Moonjam
 • 30. oktober: Back to Back

Til foråret 2022 vender “Musik i Viborg” tilbage med en ny række af koncerter, lover Niels Ole Pedersen som er idémanden bag koncerterne, der er støttet af 270 virksomheder og arrangeres i samarbejde med Vi Er Viborg, Viborg Kommune og Viborg Kultur- og Idrætsfond.

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close