112Nyheder

Politiet rykkede ud til knivdrama i Skjern

Mand hoppede ud fra altan for at undgå knivkast efter skænderi i Skjern.

Hen under aften tirdag blev lokalpolitiet i Ringkøbing kaldt ud til en adresse i Skjern. Anmeldelsen gik på en konflikt mellem to mænd og en kvinde, skriver TV MIDTVEST.

“Det er to mænd, der besøger en dame. Den ene er kærester med lejlighedens beboer, og der opstår noget skænderi og slagsmål mellem kæresteparret, og vennen lægger sig lidt imellem, og kæresten får et snit i underarmen med en køkkenkniv,” fortæller politiassistent ved Ringkøbing Lokalpoliti, Martin Bjerg, til tv-stationen.

Hvad konflikten skyldes er endnu uvidst, men der opstod meget hurtigt en så dårlig stemning i selskabet, at én af de to mænd stak af ud over altanen, på trods af, at der var fire-fem meter ned.

Men det var ikke nok, for køkkenkniven bliver kastet efter manden, og da politiet ankommer på stedet, er sindende i kog. Kvinden, der boede i lejligheden, bliver anholdt, og politiet fandt en peberspray på hende. Samtidig er den anden mand, kvindens kæreste, så højtråbende, at politiet eskponerer ham for peberspray, giver ham en bøde og efterfølgende anholder ham.

Der er stadig en del usikkerhed om, hvem der har anmeldt sagen, og hvad der er sket. Hverken kvinden eller hendes kæreste eller altanspringeren er særligt meddelsomme, og ingen af dem har ønsket at anmelde hændelsen.

 

Tags

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x
Close
Close