ErhvervNyheder

Vejarbejde og omkørsel i Enghaven

Fra 7. juni til 2. juli spærres vejen Enghaven i Holstebro og der etableres omkørsel. I perioden er der færre p-pladser til rådighed.

Arbejdet med at renovere og forskønne Enghaven i Holstebro fortsætter. Nu er turen kommet til selve vejen Enghaven, hvor en del af belægningen udskiftes til klinker. Derudover skal er laves kloakarbejde og sættes nye kantsten mv.

Der bliver indkørsel til den sydlige stribe parkering via Magnus Kjærs Gade. Indkørsel til den nordlige parkeringsplads bliver via en ny overkørsel tæt på badeland.

Færre p-pladser i perioden

Mens arbejdet er i gang, er der få p-pladser i brug i Enghaven.

  • Sydlige område ca. 30 p-pladser
  • Nordlige område ca. 65 p-pladser

Heldigvis er der mange andre gratis muligheder for at parkere i midtbyen. Blandt andet p-husene i Skolegade og Nørreport.

Se oversigt – p-pladser i Holstebro midtby

Det kan desværre ikke undgås, at arbejdet vil give gener. Men det skal jo ordnes. Og vi bestræber os selvfølgelig på at genere trafikanter og handlende mindst muligt.

Flere p-pladser

I uge 25 kommer der asfalt på en stor del af p-pladserne i Enghaven. Så fra uge 26 bliver der igen flere p pladser. Dog vil der mangle noget belægning i gangarealerne og planter mv. i bedene.

Når arbejdet i Enghaven er færdigt – forventeligt i august – er der ca. 320 p-pladser til rådighed. Det er samme antal, som før renoveringen gik i gang.

Nye træer og anden beplantning bliver først etableret til november.

 - logo

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x