112NyhederTopnyheder

Endnu en drukneulykke med et lille barn

Tre-årig pige fundet livløs ud for Sejs Ladeplads - blev kørt med ambulance til Skejby

Næsten præcis et døgn efter en to-årig pige var ved at drukne i Hinge Sø, måtte redningsmandskab og politi i Silkeborg Kommune igen afsted til en drukneulykke, denne gang i vandet ud for Sejs Ladeplads, der ligger i indsnævringen mellem Borresø og Brassø syd for Silkeborg.

Kl 17.37 fik vagtcentralen melding om et livløst barn i vandet. Der var tale om en tre-årig pige, der af uvisse årsager er faldet i vandet, mens hun var ude at sejle med hendes familie. Det var en person på en anden båd, der fik øje på den livløse pige og tilkaldte hjælp.

Der blev ydet livreddende førstehjælp, inden hun blev kørt med ambulance til Aarhus Universitetshospital i Skejby, hvor hun befinder sig nu sammen med sin familie. Seneste melding er, at der var hjertelyd, da hun blev sendt med ambulancen, men der er ikke yderligere oplysninger om hendes tilstand.

Vagthavende ved midt- og Vestjylland Politi kan heller ikke oplyse de nærmere omstændigheder ved ulykken, før politiets efterforskning er afsluttet.

Relaterede artikler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
x