Forside GallerierGalleriNyhederSportSport GalleriTopnyheder

Dina Thorslund er verdensmester i WBO Bantamvægt

Dina er verdensmester i to vægtklasse, en bedrift kun en dansker har gjort før og Dina er klar til mere. Se billeder fra kampen her.

Dina Thorslund fra Struer er nu dobbelt verdensmester, for med en sejr sent fredag aften i hjembyen Struer. Blev hun den kun anden danske bokser til at være verdensmester i to vægtklasser på samme tid. Det er kun Johnny Bredahl der har været verdensmester i to vægtklasser tidligere. Derfor skrev Dina fra Struer boksehistorie, som den første danske kvindelige bokser til at have to VM-bælter i to forskellige vægtklasser.

Inden kampen mod mexicanske Jasseth Noriega var Dina Verdensmester i WBO Superbantamvægt, men med en stensikker sejr efter 10 omgange, kunne Dina juble med endnu et VM-Bælte.

Dina havde sammen med sit træner Thomas Madsen langt en taktik der holdt 100%, hvor hun med flere dybe stod fik taget luften ud af mexicaneren, i femte omgang var Noriega også til tælling, dog uden at være særligt rystet. Kampen fortsatte med Dina i hovedrollen og hun havde styr på kampen og kørte den sikkert i hus.

Efter kampen fortalte hun også at hun følte sig ovenpå og stadig med energi i behold.

Hvad så nu lød spørgsmålet il Dina Thorslund efter kampen ”Jeg skal ikke stoppe nu. Ikke sådan her, vi skal have gang i dansk boksning, så jeg er klar”. Lød det fra vores nye danske verdensmester lige efter kampen til TV2 Sport.

Vi har samlet et galleri fra kampen som kan ses herover.

 

Foto: Gunnar Overlund Knudsen – MinByNEWS

Relaterede artikler

Back to top button
x