ErhvervNyheder

Arkivar til de lokalhistoriske arkiver fundet

Stig Asbjørn Vestergaard bliver 1. august 2021 arkivar ved de lokalhistoriske arkiver i Holstebro Kommune.

Ansættelsen af arkivaren på fuld tid til kommunens lokalhistoriske arkiver er blevet muligt, da byrådet har valgt at fokusere indsatsen på det lokalhistoriske område i hele kommunen.

Valget er faldet på 40-årige Stig Asbjørn Vestergaard som er kandidat i historie. Han kommer desuden med bred erfaring indenfor formidling, arkivarbejde samt koordinering og motivering af frivillige.

Senest har Stig været ansat som arkivar ved Museum Salling og Skive Byarkiv, hvor han dels har holdt styr på arkivets GDPR-håndtering og dels bidraget til planlægning og udvikling af aktuelle museumsudstillinger. Før det var han daglig leder ved Billedarkivet og museumsassistent ved Den Gamle By i Aarhus.

– Med ansættelsen af Stig Asbjørn Vestergaard får vi en nysgerrig og imødekommende arkivar, som vil gå ind i såvel arkivarbejdet som engagering af vores frivillige med stor ildhu. Vi ser meget frem til samarbejdet med Stig, fortæller Kultur- og Fritidschef Henrik Schou Zacho.

Organisatorisk er stillingen forankret under Holstebro Bibliotek, hvor Stig vil få kontor, men arkivaren vil primært få sin gang på de tre lokalhistoriske arkiver i Ulfborg, Vinderup og Holstebro.

 - logo

Relaterede artikler

Back to top button
x