Forside SekundærGalleriLivsstilNyheder

Sommerferie: Legoland er bestemt et besøg værd

Hold nu op en flyvetur vi fik, da vi besøgte det nye Lego Movie World i Legoland. For efter en tur i Emmets tredobbelte flyvende sofa, var der ikke tvivl om, hvad vi syntes om det nye land i Billund. Se billeder fra dagen her.

Som så mange gange før betyder sommerferien også et besøg i Legoland i Billund. Men denne gang var der særlig spænding på bagsædet, for det var endelig muligt at besøge The Lego Movie World. Et helt nyt land i det, på den allerbedste måde, klodsede land i Billund, hvor der igen er muligheder for at køre i forlystelserne uden mundbind, og man gerne må hvine af jubel, når det kilder i maven.

Vi ankom først lige før middag, på en lidt overskyet hverdag i sommerferiens første uge. Det betød, at der ikke var så lange køer og ingen steder skulle vi stå i kø i timevis for at prøve en tur, i nogle af de sjove forlystelser.

Vi tog hul på dagen, ved at besøge Ninjago World, hvor vi fik testet vores ninjafærdigheder. Først i Jays Reaktionstræning, inden vi skulle en tur i The Ride, hvor vi skulle mestre elementerne ild, jord, lyn og is, for at bekæmpe The Great Devourer.

Herefter tog vi lige en tur i Polar X-plorer, for lige at få et sug i maven, når vi får et frit fald på 5 meter og en forrygende rutsjebanetur, som vi altid ser frem til.

The Lego Movie World
Så var det blevet tur til at besøge det nye land. Vi havde faktisk ikke sat os ind i, hvad vi kunne opleve i The Lego Movie World. Derfor var det også noget overraskende, da vi gik ind i Emmet’s Flying Adventure. Her løb vi så på dagens længste kø, for vi skulle vente i en halv time, før det blev vores tur til at få en vanvittig sjov, flot og helt igennem imponerende flyvetur i Emmets tredobbelte flyvende sofa. Her fik vi en tur, med benene dinglende frit, som ingen af os havde regnet med. Godt vi ikke lige havde spist den obligatoriske store is med guf, for maven kom da lidt på prøve.  Men lad det bare være sagt, den er ikke sidste gang, vi skal op at flyve Emmet’s Flying Adventure.

På vej til Billund havde vi snakket om, at på sådan en sommerferiedag kunne det godt være, vi ikke kunne nå så mange ture, men vi fik fuld valuta og alle mand fik kørt ni ture hver, i forskellige forlystelser.

Skybrud satte en stopper for tur nummer ti.
Desværre fik vi ikke tur nummer ti, for vi havde gemt ”Apocalypseburg Sky Battle” i Movie World til sidst, men selv om mindstemand var hoppet ombord i den lille flyver, måtte han hoppe ud igen, for der var torden på vej ind over Billund. Derfor lukkede alle forlystelser, til stor ærgrelse for de der havde fået plads. Men beslutningen var nok ok, for der gik ikke mange minutter, før regnen stod ned i lårtykke stråler over Legoland.

Eddie var lige kommet ombord, da turen blev afbrudt af torden og skybrud over Legoland.

Det betød, vi måtte løbe for at komme op i Familie Buffeten, hvor vi fik en omgang ”All you can eat”, og mens vi fik forspist os, kom solen igen frem.

Når Lego bliver levende
En tur i Legoland skal altid afsluttes med en tur rundt i Minibyen. En oplevelse gennem nogle af verdens mest ikoniske bygningsværker, bygget af 20 millioner klodser.

Men noget var ikke helt som det plejer i Minibyen, for rundt omkring var der en række forskellige drager, mus og slanger. Ved hver af disse var der også en kode som man kunne scanne i Legoland App’en, og på den måde kunne bringe disse skabninger til live. Som vores ældste knægt (ham på 12) så udtalte, nu giver det jo mening at være her. Så inden vi så os om, var klokken 20.00 og det var tid til at vende næsen hjem, efter en skøn dag.

Det kan kun anbefales, at besøge Legoland.

Relaterede artikler

Back to top button
x